Стан секреторної функції шлунка при фармакотерапії системного аутоімунного запалення ібупрофеном та його комбінацією з вінбороном - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г. (Збірник тез ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених: тези доп. (20–21 квітня 2016 р.). Суми, 2016. Т. 1. С. 59., 2016)
Охарактеризовано стан секреторної функції шлунка при фармакотерапії системного аутоімунного запалення ібупрофеном та його комбінацією з вінбороном.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г. Стан секреторної функції шлунка при фармакотерапії системного аутоімунного запалення ібупрофеном та його комбінацією з вінбороном. Збірник тез ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених: тези доп. (20–21 квітня 2016 р.). Суми, 2016. Т. 1. С. 59.
Keywords: ібупрофен; вінборон; шлунок; секреторна функція