Кріоконсервування і низькотемпературне зберігання похідних плаценти та їх вплив на перебіг експериментальної гінекологічної патології - Прокопюк, В.Ю. (Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття вченого ступеню доктора медичних наук за спеціальністю 14.01.35 – «кріомедицина». Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2019)
Прокопюк В.Ю. Кріоконсервування і низькотемпературне зберігання похідних плаценти та їх вплив на перебіг експериментальної гінекологічної патології. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття вченого ступеню доктора медичних наук за спеціальністю 14.01.35 – «кріомедицина». Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2019. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.8004678
Prokopiuk V.Yu. Cryopreservation and low-temperature storage of placental derivatives and their influence on the course of experimental gynecological pathology. - The qualifying scientific paper as a manuscript. Dissertation for the doctor of medical science degree in specialty 14.01.35 – Cryomedicine. Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine of the National Academy of Sciences of Ukraine, Kharkіv – 2019. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.8004678
Keywords: кріоекстракт плаценти; кріоконсервування