Оцінка терапевтичного ефекту ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів - Гладких, Ф.В. (Всеукраїнський журнал студентів та молодих вчених «Хист». Вип. 17: Матеріали ІІ міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих вчених «Новітні тенденції в медицині та фармації»: тези доп. (8–10 квітня 2015 р.). Чернівці, 2015. С. 375., 2015)
Представлено відомості щодо терапевтичного ефекту ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів.
Гладких Ф. В. Оцінка терапевтичного ефекту ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів. Всеукраїнський журнал студентів та молодих вчених «Хист». Вип. 17: Матеріали ІІ міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих вчених «Новітні тенденції в медицині та фармації»: тези доп. (8–10 квітня 2015 р.). Чернівці, 2015. С. 375.
Keywords: ібупрофен; вінборон; ад'ювантний артрит