Оцінка ефективності застосування кріоекстракту плаценти з метою ослаблення гепатотоксичного впливу диклофенаку натрію - Гладких, Ф.В.; Кошурба, І.В. (My University, 2023)
Нестероїдні протизапальні засоби (НПЗЗ) посідають провідне місце за соціальною значущістю серед лікарських засобів у всьому світі завдяки їх широкому застосуванню як жарознижуючих, знеболюючих та протизапальних препаратів, а останнім часом, і як потенційних засобів для лікування хворих на COVID-19. Гепатотоксичність, викликана НПЗЗ, здебільшого пов’язана з диклофенаком натрію.
Гладких ФВ. Кошурба ІВ. Оцінка ефективності застосування кріоекстракту плаценти з метою ослаблення гепатотоксичного впливу диклофенаку натрію. IV International scientific and practical conference «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity»: тези доп. Grail of Science. 2023; 29; 359–361. https://doi.org/10.36074/grail-of-science.07.07.2023.061
Keywords: кріоекстракт плаценти