Медикаментозні ураження печінки – у фокусі нестероїдні протизапальні засоби - Коморовський, Р.Р.; Гладких, Ф.В. (I International scientific and practical conference «Open science nowadays: main mission, trends and instruments, path and its development»: тези доп. Grail of Science. 2023; 31; 502–504., 2023)
НПЗЗ є однією з основних причин гострого гепатиту, особливо гепатоцелюлярного типу. Більшість гострих ушкоджень печінки, викликаних НПЗЗ, пов’язані з ідіосикратичним типом та лише частково вивченими механізмами, за винятком аспірину.
Коморовський РР, Гладких ФВ. Медикаментозні ураження печінки – у фокусі нестероїдні протизапальні засоби. I International scientific and practical conference «Open science nowadays: main mission, trends and instruments, path and its development»: тези доп. Grail of Science. 2023; 31; 502–504. https://doi.org/10.36074/grail-of-science.15.09.2023.79
Keywords: печінка