Інтенсивність деструктивних процесів сполучної тканини при експериментальному ревматоїдному артриті на тлі застосування кріоекстракту плаценти - Гладких, Ф.В.; Чиж, М.О. (Матеріали науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні досягнення і перспективи розвитку профілактичної та клінічної медицини»: тези доп. (27 травня 2021 р.). Київ: Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами. Клінічна та профілактична медицина. 2021. № 2 (16). С. 100., 2021)
Представлено відомості про інтенсивність деструктивних процесів сполучної тканини при експериментальному ревматоїдному артриті на тлі застосування кріоекстракту плаценти.
Гладких Ф. В., Чиж М. О. Інтенсивність деструктивних процесів сполучної тканини при експериментальному ревматоїдному артриті на тлі застосування кріоекстракту плаценти. Матеріали науково-практичної конференції молодих вчених «Сучасні досягнення і перспективи розвитку профілактичної та клінічної медицини»: тези доп. (27 травня 2021 р.). Київ: Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами. Клінічна та профілактична медицина. 2021. № 2 (16). С. 100.
Keywords: кріоекстракт плаценти; сполучна тканина; ад'ювантний артрит