Спосіб стандартизації розмірів тривимірних сфероїдів з фібробластів - Моісєєв, А.І.; Божок, Г.А.; Горіна, О.Л.; Ахатова, Ю.С. (Бюлетень, 2021)
Спосіб стандартизації тривимірних сфероїдів з фібробластів включає посів клітин у культуральний посуд, оброблений розчином агару, і культивування. Клітини висівають у концентрації 2×10(5) кл/мл. Культивування проводять протягом 7-16 діб.