Вплив диклофенаку та його поєднання з кверцетином та вінбороном на рівень NO-синтази в сироватці крові, слизовій оболонці шлунка та нирках щурів з ад’ювантним артритом - Гладких, Ф.В. (Матеріали ІX Міжнародної студентської наукової конференції «Перший крок в науку–2012»: тези доп. (20–21 березня 2012 р.). Вінниця, 2012. С. 203–204., 2012)
Охарактеризовано вплив диклофенаку та його поєднання з кверцетином та вінбороном на рівень NO-синтази в сироватці крові, слизовій оболонці шлунка та нирках щурів з ад’ювантним артритом.
Гладких Ф. В. Вплив диклофенаку та його поєднання з кверцетином та вінбороном на рівень NO-синтази в сироватці крові, слизовій оболонці шлунка та нирках щурів з ад’ювантним артритом. Матеріали ІX Міжнародної студентської наукової конференції «Перший крок в науку–2012»: тези доп. (20–21 березня 2012 р.). Вінниця, 2012. С. 203–204.
Keywords: диклофенак натрію; вінборон; кверцетин; ад'ювантний артрит; NO-синтази; слизова оболонка шлунка