Характеристика стану шлункової секреції при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів - Сокирко, М.В.; Гладких, Ф.В. (Матеріали XX Міжнародного медичного конгресу студентів та молодих вчених: тези доп. (25–27 квітня 2016 р.). Тернопіль: ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського (Укрмедкнига), 2016. С. 286., 2016)
Наведено характеристику стану шлункової секреції при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів.
Сокирко М. В., Гладких Ф. В. Характеристика стану шлункової секреції при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів. Матеріали XX Міжнародного медичного конгресу студентів та молодих вчених: тези доп. (25–27 квітня 2016 р.). Тернопіль: ТНМУ ім. І.Я. Горбачевського (Укрмедкнига), 2016. С. 286.
Keywords: ібупрофен; вінборон; шлункова секреція; ад'ювантний артрит