Методи кріобіології в репродуктивній медицині: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія та біохімія) з дисципліни «Методи кріобіології в репродуктивній медицині» - Петрушко, МП (Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2023)
У методичних рекомендаціях розглядаються кріобіологічні методи, які знайшли своє застосування у допоміжних репродуктивних технологіях. Розглядаються підходи щодо кріоконсервування сперматозоїдів, ооцитів, передімплантаційних ембріонів, оваріальної та тестикулярної тканини. Особливу увагу приділено оцінці структурного та функціонального стану гамет та ембріонів людини перед та після кріоконсервування.
Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу
Методи кріобіології в репродуктивній медицині: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія та біохімія) з дисципліни «Методи кріобіології в репродуктивній медицині» / Петрушко М.П./ [Електронний ресурс] – Х.: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2023. – 32 с.