Спосіб лікування передчасної недостатності яєчників - Прокопюк, В.Ю.; Скібіна, К.П.; Козуб, М.М.; Прокопюк, О.В.; Пасієшвілі, Н.М. (My University, 2016)
Спосіб лікування передчасної недостатності яєчників передбачає використання препарату тканинного походження. Як препарат використовують "Кріоцелл кріоекстракт плаценти", який вводять в терапевтично ефективній дозі внутрішньом'язово 1 раз на добу протягом 5 діб.
Keywords: яєчники; хіміотерапія; недостатність яєчників