Ультраструктура ендотеліоцитів кровоносних капілярів міокарда старих щурів з аліментарним ожирінням на тлі поєднаного застосування екстремального охолодження (–120°С) та кордової крові людини. - Чернявська, О.О.; Бабійчук, Г.О. (Медична наука та практика ХХІ століття: мат. міжнар. наук.-практ. конф м. Київ, Україна, 5–6. 02. 2021 р. Київ, 2021., 2021)
В ході електронно-мікроскопічного дослідження ультраструктури ендотеліоцитів кровоносних капілярів міокарда старих щурів з моделлю АО на тлі поєднаного використання 9-ти сеансів РЕХВ і кЯВК КК, встановлено тенденцію до відновлення типової субмікроскопічної архітектоніки органел цих клітин.
Чернявська О.О, Бабійчук Г.О. Ультраструктура ендотеліоцитів кровоносних капілярів міокарда старих щурів з аліментарним ожирінням на тлі поєднаного застосування екстремального охолодження (–120°С) та кордової крові людини. Медична наука та практика ХХІ століття: мат. міжнар. наук.-практ. конф м. Київ, Україна, 5–6. 02. 2021 р. Київ, 2021. С. 84–88.
Keywords: ендотеліоцити; аліментарне ожиріння; ритмічні екстремальні холодові впливи; ядровмісні клітини кордової крові; щури