Характеристика стану прооксидантної системи при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів - Гладких, Ф.В. (Тези доповідей 85-ої науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю «Інновації в медицині»: тези доп. (24–26 березня 2016 р.). Івано-Франківськ, 2016. С. 222–223., 2016)
Напедено характеристику стану прооксидантної системи при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів.
Гладких Ф. В. Характеристика стану прооксидантної системи при застосуванні ібупрофену та його комбінації з вінбороном на моделі ад’ювантного артриту у щурів. Тези доповідей 85-ої науково-практичної конференції студентів та молодих вчених із міжнародною участю «Інновації в медицині»: тези доп. (24–26 березня 2016 р.). Івано-Франківськ, 2016. С. 222–223.
Keywords: стан прооксидантної системи; перекисне окислення ліпідів; ібупрофен; вінборон