Застосування вінборону з метою корекції ульцерогенності ібупрофену - Гладких, Ф.В. (Матеріали XI Міжнародної студентської наукової конференції «Перший крок в науку–2014»: тези доп. (3–4 квітня 2014 р.). Вінниця, 2014. С. 260., 2014)
Представлено відомості про ефективність застосування вінборону з метою корекції ульцерогенності ібупрофену.
Гладких Ф. В. Застосування вінборону з метою корекції ульцерогенності ібупрофену. Матеріали XI Міжнародної студентської наукової конференції «Перший крок в науку–2014»: тези доп. (3–4 квітня 2014 р.). Вінниця, 2014. С. 260.
Keywords: ібупрофен; вінборон; ульцерогенність