Вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на процеси ліпопероксидації при ад’ювантному артриті - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г. (Тези доповідей науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини» для студентів та молодих вчених тези доп. (21–22 квітня 2016 р.). Одеса: ОНМедУ, 2016. С. 57., 2016)
У роботі висвітлено відомості про вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на процеси ліпопероксидації при ад’ювантному артриті
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г. Вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на процеси ліпопероксидації при ад’ювантному артриті. Тези доповідей науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини» для студентів та молодих вчених тези доп. (21–22 квітня 2016 р.). Одеса: ОНМедУ, 2016. С. 57.
Keywords: вінборон; ліпопероксидація; ібупрофен; ад'ювантний артрит