Дослідження впливу вінборону на ульцерогенність ібупрофену в дозі 150 мг/кг та 310 мг/кг - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г. (Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції «Нове у медицині сучасного світу» Частина І: тези доп. (28–29 листопада 2014 р.). Львів, 2014. С. 25–27., 2014)
У роботі наведено результати порівняльного дослідження впливу вінборону на ульцерогенність ібупрофену в дозі 150 мг/кг та 310 мг/кг.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г. Дослідження впливу вінборону на ульцерогенність ібупрофену в дозі 150 мг/кг та 310 мг/кг. Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції «Нове у медицині сучасного світу» Частина І: тези доп. (28–29 листопада 2014 р.). Львів, 2014. С. 25–27.
Keywords: вінборон; ібупрофен; ульцерогенність