Проблема індукції синдрому інсулінорезистентності тиреотропін-супресивною терапією після радикального лікування раку щитоподібної залози - Гладких, Ф.В.; Кулініч, Г.В. (Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція: тези доповідей ІІ Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю: тези доп. (21 листопада 2019 р.). Харків: НФаУ, 2019. С. 114–115., 2019)
Висвітлено сучасний стан проблеми індукції синдрому інсулінорезистентності тиреотропін-супресивною терапією після радикального лікування раку щитоподібної залози.
Гладких Ф. В., Кулініч Г. В. Проблема індукції синдрому інсулінорезистентності тиреотропін-супресивною терапією після радикального лікування раку щитоподібної залози. Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція: тези доповідей ІІ Науково-практичної інтернет-конференції з міжнародною участю: тези доп. (21 листопада 2019 р.). Харків: НФаУ, 2019. С. 114–115.
Keywords: інсулінорезистентність; рак; щитоподібна залоза