Застосування вінборону для потенціювання антифлогістичного ефекту ібупрофену - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г.; Степанюк, Г.І.; Сокирко, М.В. (патент України на корисну модель № UА 107533 U МПК А61К 31/135 (2006.01), 2016)
Корисна модель належить до медицини, зокрема до фармакології, ревматології та може бути використана для оптимізації фармакотерапії запального синдрому різного ґенезу. В основу корисної моделі «Застосування вінборону для потенціювання антифлогістичного ефекту ібупрофену» поставлено завдання – підвищити антифлогістичну активність ібупрофену. Поставлене завдання досягається шляхом застосування вінборону за новим призначенням – як лікарського засобу для потенціювання антифлогістичної активності ібупрофену.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г., Степанюк Г. І., Сокирко М. В. Застосування вінборону для потенціювання антифлогістичного ефекту ібупрофену: патент України на корисну модель № UА 107533 U МПК А61К 31/135 (2006.01); заявник та патентовласник Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова. № u 2015 12613; заявл. 21.12.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11.
Keywords: вінборон; ібупрофен; нестероїдні протизапальні засоби; запалення