Застосування вінборону для потенціювання аналгетичного ефекту ібупрофену - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г.; Степанюк, Г.І.; Сокирко, М.В. (патент України на корисну модель № UА 107534 U МПК А61К 31/00, А61Р 29/00, 2016)
Корисна модель належить до медицини, зокрема до фармакології, ревматології та може бути використана для оптимізації фармакотерапії больового синдрому різного ґенезу. В основу корисної моделі «Застосування вінборону для потенціювання анальгетичного ефекту ібупрофену» поставлено завдання – підвищити анальгетичну активність ібупрофену. Поставлене завдання досягається шляхом застосування вінборону за новим призначенням – як лікарського засобу для потенціювання анальгетичної активності ібупрофену.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г., Степанюк Г. І., Сокирко М. В.; Застосування вінборону для потенціювання аналгетичного ефекту ібупрофену: патент України на корисну модель № UА 107534 U МПК А61К 31/00, А61Р 29/00. заявник та патентовласник Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова. № u 2015 12625; заявл. 21.12.2016; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11.
Keywords: ібупрофен; вінборон; запалення; біль