Вплив кріоконсервування на морфо-функціональні показники культивованих печінкових клітин новонароджених поросят - Бєлочкіна, І.В. (ІПКіК НАН України, 1994)
Бєлочкіна Ірина Владиславівна. Вплив кріоконсервування на морфо-функціональні показники культивованих печінкових клітин новонароджених поросят. – автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.22 – кріобіологія. Харків, 1994. 16 с.
Keywords: кріоконсервування; печінка; культивування