Використання чутливих до в'язкості флуоресцентних барвників для оцінки деградації гідрогелю альгінату в тканині міокарда - Шканд, Т.В.; Татарець, А.Л.; Чиж, М.О.; Слета, І.В.; Бєлочкіна, І.В. (Матеріали другої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Теорія та практика сучасної морфології» 10-12 жовтня 2018 р. м. Дніпропетровськ. 182–184., 2018)
Робота присвячена використанню чутливих до в'язкості флуоресцентних барвників для оцінки деградації гідрогелю альгінату в тканині міокарда
. Шканд Т.В., Татарець А.Л., Чиж М.О., Слета І.В., Бєлочкіна І.В. Використання чутливих до в'язкості флуоресцентних барвників для оцінки деградації гідрогелю альгінату в тканині міокарда. Матеріали другої всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Теорія та практика сучасної морфології» 10-12 жовтня 2018 р. м. Дніпропетровськ. 182–184.
Keywords: полімерні гідрогелі; флуоресцентні барвники; деградація гідрогелю