Вплив екстрактів серця поросят на електрофізіологічні показники серця щурів з ішемією міокарда - Рогоза, Л.А.; Чиж, М.О.; Гальченко, С.Є. (Сборник материалов докладов Международной междисциплинарной научной конференции «Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения» г. Киев. 2015. Т. 2. С. 273–274., 2013)
Вплив екстрактів серця поросят на електрофізіологічні показники серця щурів з ішемією міокарда
Рогоза Л.А., Чиж М.О., Гальченко С.Є. Вплив екстрактів серця поросят на електрофізіологічні показники серця щурів з ішемією міокарда. Сборник материалов докладов Международной междисциплинарной научной конференции «Биологически активные вещества и материалы: фундаментальные и прикладные вопросы получения и применения» г. Киев. 2013. Т. 2. С. 273–274.
Keywords: екстракти серця поросят; електрофізіологічні показники серця; ішемія міокарда