Характеристика протизапальної активності ібупрофену та його комбінації з вінбороном за гематологічними та біохімічними показниками у щурів зі змодельованим ад’ювантним артритом - Гладких, Ф.В. (My University, 2015)
У роботі наведено характеристику протизапальної активності ібупрофену та його комбінації з вінбороном за гематологічними та біохімічними показниками у щурів зі змодельованим ад’ювантним артритом
Гладких Ф. В. Характеристика протизапальної активності ібупрофену та його комбінації з вінбороном за гематологічними та біохімічними показниками у щурів зі змодельованим ад’ювантним артритом. Актуальні питання сучасної медицини: тези XІІ Міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених: тези доп. (16–17 квітня 2015 р.). Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2015. С.147–148.
Keywords: ібупрофен; вінборон; ад'ювантний артрит; запалення