Порівняльна характеристика окремих біохімічних показників хворих на рак шийки матки ІІ–ІІІ стадій з пізніми променевими ускладненнями в динаміці лікування - Севастьянова, В.С.; Гладких, Ф.В. (Актуальні питання сучасної медицини: Тези XVІІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та фахівців: тези доп. (26–27 березня 2020 р.). Харків: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. С. 217–218., 2021)
В роботі представлено порівняльну характеристику окремих біохімічних показників хворих на рак шийки матки ІІ–ІІІ стадій з пізніми променевими ускладненнями в динаміці лікування
Севастьянова В. С., Гладких Ф. В. Порівняльна характеристика окремих біохімічних показників хворих на рак шийки матки ІІ–ІІІ стадій з пізніми променевими ускладненнями в динаміці лікування. Актуальні питання сучасної медицини: Тези XVІІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та фахівців: тези доп. (26–27 березня 2020 р.). Харків: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. С. 217–218.
Keywords: рак шийки матки; пізні променеві ускладнення