Місцеві променеві виразки у хворих на рак шийки матки: клініко-лабораторний статус пацієнта - Гладких, Ф.В.; Севастьянова, В.С. (Матеріали XVIIІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих науковців та фахівців «Актуальні питання сучасної медицини»: тези доп. (22–23 квітня 2021 р.). Харків, 2021. С. 48–49., 2021)
Представлено сучасні уявлення про клініко-лабораторний статус пацієнток з місцевими променевими виразками після променевої терапії при раку шийки матки.
Гладких Ф. В., Севастьянова В. С. Місцеві променеві виразки у хворих на рак шийки матки: клініко-лабораторний статус пацієнта. Матеріали XVIIІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих науковців та фахівців «Актуальні питання сучасної медицини»: тези доп. (22–23 квітня 2021 р.). Харків, 2021. С. 48–49.
Keywords: рак шийки матки; променева терапія; променеві ускладнення; променеві виразки