Застосування кріоконсервованої плаценти на етапах профілактики утворення патологічних рубців шкіри в ділянках обличчя та шиї - Торопов, О.А. (Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 – Охорона здоров’я, за спеціальністю 221 – Стоматологія. Підготовка відбувалася в Полтавському державному медичному університеті МOЗ України, 2023 рік, 2023)
Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії
Торопов О. А. Застосування кріоконсервованої плаценти на етапах профілактики утворення патологічних рубців шкіри в ділянках обличчя та шиї.
Торопов О. А. Застосування кріоконсервованої плаценти на етапах профілактики утворення патологічних рубців шкіри в ділянках обличчя та шиї. Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 – Охорона здоров’я, за спеціальністю 221 – Стоматологія. Підготовка відбувалася в Полтавському державному медичному університеті МOЗ України, 2023 рік. Захист відбудеться в разовій спеціалізованій вченій раді Полтавського державного медичного університету МOЗ України, Полтава, 2023 рік.
Keywords: кріоекстракт плаценти