Оцінка ефективності запровадження електронного документообігу в роботу відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги багатопрофільного лікувального закладу - Гладких, Ф.В.; Барський, О.Б.; Кравчук, О.М. (Восьмий збірник наукових робіт лікарів та вчених провідних клінік Вінниччини присвячений 100-річному ювілею Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова «Актуальні питання сучасної медицини»: тези доп (22–23 листопада 2017 р.). Вінниця, 2017. С. 41–44., 2017)
Викладено характеристику ефективності запровадження електронного документообігу в роботу відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги багатопрофільного лікувального закладу.
Гладких Ф. В. Барський О. Б., Кравчук О. М. Оцінка ефективності запровадження електронного документообігу в роботу відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги багатопрофільного лікувального закладу. Восьмий збірник наукових робіт лікарів та вчених провідних клінік Вінниччини присвячений 100-річному ювілею Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова «Актуальні питання сучасної медицини»: тези доп (22–23 листопада 2017 р.). Вінниця, 2017. С. 41–44.
Keywords: електронний документообіг; медична документація; маршрут пацієнта