Характеристика впливу вінборону на фармакологічні ефекти ібупрофену при їх поєднаному застосуванні в експерименті - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г. (Матеріали V Національного з’їзду фармакологів України: тези доп. (18–20 жовтня 2017 р.). Запоріжжя, 2017. С. 22–23., 2017)
Наведено характеристику впливу вінборону на фармакологічні ефекти ібупрофену при їх поєднаному застосуванні в експерименті.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г. Характеристика впливу вінборону на фармакологічні ефекти ібупрофену при їх поєднаному застосуванні в експерименті. Матеріали V Національного з’їзду фармакологів України: тези доп. (18–20 жовтня 2017 р.). Запоріжжя, 2017. С. 22–23.
Keywords: вінборон; ібупрофен