Протизапальні властивості диклофенаку натрію на тлі комбінованого застосування з кріоконсервованим екстрактом плаценти в експерименті - Гладких, Ф.В. (Проблеми кріобіології і кріомедицини. 2021;31(4):364–7., 2021)
В роботі продемонстровано, що комбіноване застосування диклофенаку натрію та кріоконсервованого екстракту плаценти володіє більш виразною протизапальною активністю ніж монотерапія диклофенаком натрію на моделі ад’ювантного артриту у щурів. На це вказує на 8,7 % виразніше зменшення об’єму ушкодженої кінцівки щурів на тлі введення диклофенаку натрію та кріоекстракту плаценти, ніж на тлі введення тільки диклофенаку натрію.
Гладких Ф. В. Протизапальні властивості диклофенаку натрію на тлі комбінованого застосування з кріоконсервованим екстрактом плаценти в експерименті. Проблеми кріобіології і кріомедицини. 2021;31(4):364–7. DOI: https://doi.org/10.15407/cryo31.04.364
Keywords: диклофенак натрію; кріоекстракт плаценти; протизапальна активність; ад'юванний артрит; онкометрична оцінка; онкометр; нестероїдні протизапальні засоби