Physicochemical Properties and Cryoprotective Action of Solutions of Polyvinyl Alcohol, Glycerol and Media Based on Their Combinations During Freezing of Red Blood Cells - Гвоздюк, Яна; Чеканова, Валентина; Пахомова, Юлія; Компанієць, Антоніна (Probl Cryobiol Cryomed 2020; 30(3): 288, 2020)
Немає
Фізико-хімічні властивості та кріозахисна дія розчинів полівінілового спирту, гліцерину та середовищ на основі їх комбінацій при заморожуванні еритроцитів
Коротке повідомлення
Keywords: ПВС, гліцерин, еритроцити, заморожування, комбіновані розчини