Основи сублімаційної сушки: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Технології низькотемпературного консервування» - Гуріна, ТМ; Висеканцев, ІП; Устиченко, ВД (Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу, 2022)
У методичних рекомендаціях розглядаються теоретичні основи сублімаційної сушки, основні етапи технологічного процесу, такі як заморожування, сублімація, досушування, та загальні принципи реалізації даної технології, а саме принципи конструкції, порядок роботи апаратів та керовані параметри процесу сублімаційної сушки. Для здобувачів вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні (доктор філософії).
Основи сублімаційної сушки: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Технології низькотемпературного консервування» /Гуріна Т.М., Висеканцев І.П.,Устиченко В.Д./ [Електронний ресурс] 22 с.