Вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на розвиток анемії хронічного запалення при лікуванні експериментального ревматоїдного артриту у щурів - Гладких, Ф.В.; Степанюк, Н.Г. (Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю «Фундаментальні та клінічні аспекти фармакології пам’яті професора В. В. Дунаєва» : тези доп. (24–25 листопада 2016 р.). Запоріжжя, 2016. С. 36–37., 2016)
Викладено відомості про вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на розвиток анемії хронічного запалення при лікуванні експериментального ревматоїдного артриту у щурів.
Гладких Ф. В., Степанюк Н. Г. Вплив ібупрофену та його комбінації з вінбороном на розвиток анемії хронічного запалення при лікуванні експериментального ревматоїдного артриту у щурів. Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю «Фундаментальні та клінічні аспекти фармакології пам’яті професора В. В. Дунаєва» : тези доп. (24–25 листопада 2016 р.). Запоріжжя, 2016. С. 36–37.