Спосіб деструкції еритроцитів - Шпакова, Н.М.; Орлова, Н.В.; Александрова, Д.І.; Денисова, О.М. (My University, 2010)
Спосіб деструкції еритроцитів, що передбачає механічне пошкодження клітин, який відрізняється тим, що механічне пошкодження клітин здійснюють шляхом перемішування суспензії еритроцитів з пластиковими кульками за допомогою магнітної мішалки.
Method for destruction of erythrocytes
Шпакова Н. М., Орлова Н. В., Александрова Д. І. Спосіб деструкції еритроцитів: патент України на корисну модель № UA 52701 U, МПК (2009) G01N 33/48. заявник і патентовласник Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Національної академії наук України. № u 2010 00983; заявл. 01.02.2010; опубл. 10.09.2010, Бюл. № 17.
Keywords: деструкція; еритроцити ссавців; механічний стрес