Отримання та кріоконсервування клітинної культури: Методичні рекомендації для практичних робіт аспірантів 1 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Загальні проблеми та конкретні підходи до кріоконсервування клітин і тканин» - Петренко, О.Ю.; Пахомов, О.В.; Божкова, Ю.О.; Сидоренко, О.С.; Божок, Г.А. (My University, 2023)
У методичних рекомендаціях викладені основні методи роботи з клітинною культурою, а саме наведені приклади отримання культури мезенхімальних клітин, зміни середовища, та пересіву, кріоконсервування і розморожування клітинної суспензії. Посібник спрямовано на здобуття базових навичок роботи з клітинними культурами під час проведення експериментів.
Методичні рекомендації для практичних робіт аспірантів 1 курсу