Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Методи тривалого зберігання мікроорганізмів» - Висеканцев, ІП; Гуріна, ТМ; Устиченко, ВД (Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу, 2022)
У методичних рекомендаціях розглядаються питання щодо ролі мікроорганізмів у життєдіяльності людини, методів визначення їх життєздатності, теоретичних та практичних основ кріоконсервування бактерій, дріжджів і вірусів, та особливостей кріоконсервування мікроорганізмів на етапах біотехнологічних виробництв. Для здобувачів вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні (доктор філософії).
Кріоконсервування мікроорганізмів: Методичні рекомендації для самостійної роботи аспірантів 2 курсу (галузь знань 09 Біологія, спеціальність 091 Біологія) з дисципліни «Методи тривалого зберігання мікроорганізмів» / Висеканцев І.П., Гуріна Т.М., Устиченко В.Д./ [Електронний ресурс] 18 с.