Осмотична реакція сперматозоїдів прісноводних риб на дію факторів кріоконсервування - Пуговкін, Антон Юрійович (My University, 2018)
Дисертаційна робота присвячена встановленню взаємозв’язку між осмотичною реакцією сперматозоїдів прісноводних риб і їхньою кріорезистентністю. Проведено теоретичне і експериментальне узагальнення і представлено новий підхід до вирішення задачі, спрямованої на пошук причин різної кріорезистентності сперматозоїдів прісноводних риб
Keywords: кріоконсервування, сперматозоїди, прісноводні риби, проникність мембран, кріопротектори, осмотична реакція, кріорезистентність