Інструкція користувача Репозитарію ІПКІК НАН України - Бєлочкіна, І.В.; Чиж, М.О. (ІПКіК НАН України, 2022)
В інструкції представлено ключові правила користування та регламент роботи Інституційного Репозитарію Інституту проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, введеного в експлуатацію 15.08.2022 р. DSpace - пакет вільного/відкритого програмного забезпечення що забезпечує інструменти для керування цифровими активами, і зазвичай використовується як основа для колективних архівів. Це програмне забезпечення також пропагується як платформа для цілей цифрового зберігання.
До уваги користувачів! У Репозитарії обов’язково заповнюються основні поля метаданих: - Автор(и) – прізвище та ініціали українською або англійською. - Назва твору – мовою оригіналу та іншими мовами (бажано); - Анотація – мовою оригіналу (обов’язково), англійською мовою (бажано); - Ключові слова – українською та /або англійською мовою; - Бібліографічний опис – для раніше опублікованих матеріалів.
Keywords: інструкція; репозитарій