Analysis of pharmacotherapy complications of NSAIDs administration due to spontaneous reports in Podolsk region in 2013 - Степанюк, Н.Г.; Гладких, Ф.В. (Матеріали науково-практичної конференції з участю міжнародних спеціалістів, присвяченої Дню науки «Внесок молодих вчених і спеціалістів у розвиток медичної науки і практики: нові перспективи»: тези. доп. (15 травня 2015 р.). Харків, 2015. С. 29., 2015)
Analysis of pharmacotherapy complications of NSAIDs administration due to spontaneous reports in Podolsk region in 2013.
Stepanyuk N. H., Hladkykh F. V. Analysis of pharmacotherapy complications of NSAIDs administration due to spontaneous reports in Podolsk region in 2013. Матеріали науково-практичної конференції з участю міжнародних спеціалістів, присвяченої Дню науки «Внесок молодих вчених і спеціалістів у розвиток медичної науки і практики: нові перспективи»: тези. доп. (15 травня 2015 р.). Харків, 2015. С. 29.
Keywords: NSAID; Podolsk region